Koop nu uw appartement in Oudergem en woon op het ritme van de seizoenen.

Uw appartement vlakbij Brussel in het groen? Gevonden!

Met een appartement in Parc Seny combineert u wonen in het groen met de nabijheid van Brussel. Hier komt u thuis in een veilige en residentiële buurt van Oudergem, omringd door imposante lanen, statige ambassades, kantoren van vooraanstaande bedrijven en charmante woonbuurten. Metrostation Herrmann-Debroux bevindt zich bovendien net om de hoek.

Voor elk wat wils.

Zowel gezinnen als singles, expats als geboren en getogen Brusselaars, bewoners als investeerders vinden hun gading in de klassevolle leefappartementen van dit prestigieuze project:

  • studio’s
  • 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen
  • ruime luxueuze penthouses met weergaloze panorama’s

Bekijk foto’s van modelappartementen.

Adembenemend uitzicht.

Dag na dag zorgen het Senypark en de Brusselse skyline voor een niet te evenaren schouwspel. Seizoen na seizoen blijven de kleurschakeringen van dennen, eiken, populieren en notelaars fascineren. Niets aangenamer om na een drukke dag bij te ontstressen dan het genot van uw eigen parkzicht.

Superpraktische extra’s.

Bij het ontwerp, de bouw en inrichting van Parc Seny stond alles in het teken van toegankelijkheid, comfort en hedendaags woonplezier. Een voorbeeld? De persoonlijke pakket-lockers waarin u veilig pakjes kan laten deponeren. Ideaal voor wie regelmatig online shopt of belangrijke zending ontvangt.

Mobiliteit en parkeergelegenheid.

Park Seny is makkelijk bereikbaar met de fiets, wagen en het openbaar vervoer. Verplaatst u zich liever met de wagen? Dan zijn er ruime ondergrondse parkeergarages beschikbaar. Die kunt u apart bij uw appartement kopen. Interessant voor uzelf en een absolute meerwaarde bij een eventuele verhuur.

Neem contact op voor informatie over plannen en prijzen.

Meer informatie over Parc Seny?

Neem contact op Bekijk alle foto's

Meer info? 

Contacteer
ons