Investeren in de nieuwe appartementen van Parc Seny.

De ideale opbrengsteigendom in Brussel.

Parc Seny biedt exact wat het betere huurderspubliek in Brussel zoekt:

  • een perfect afgewerkt appartement
  • een mooi uitzicht over een groene omgeving
  • optimale mobiliteit
  • parkeergelegenheid
  • een veilige residentiële buurt

Een verhuurdienst: het perfect sluitstuk van uw investering.

Dankzij een verhuurdienst geniet u nóg meer van uw vastgoedbelegging in Parc Seny. Een vlotte verhuur zorgt voor stabiele verhuurinkomsten. Alles wordt van a tot z voor u geregeld. U hoeft alleen nog naar de inkomstenzijde van uw bankrekening te kijken. De verhuurdienst bouwde door de jaren heen uitstekende contacten op met internationale bedrijven. Zij weten dat ze voor de huisvesting van hun expats op ons en op Parc Seny kunnen rekenen.

Appartementen in Brussel blijven gewild.

De vraag naar standingvolle appartementen in omgeving Brussel blijft stijgen. Expats, eurocraten en topmedewerkers van bedrijven wonen graag met hun gezin in of rond de hoofdstad. Appartementen in een groene omgeving vallen bij hen extra in de smaak.

Een buurt die hoog aangeschreven staat bij kapitaalkrachtige huurders.

Expats, eurocraten en topmedewerkers van bedrijven die in Brussel gevestigd zijn, wonen graag in deze prestigieuze buurt ten zuidoosten van Brussel. De Europese wijk, de bedrijven in Woluwedal en aan de Tervurenlaan, tal van ambassades, consulaten en de Brusselse universiteiten zijn gemakkelijk bereikbaar. Dit maakt Parc Seny uitzonderlijk interessant voor medewerkers van die organisaties.

Investeren met rendement op korte en lange termijn.

Op korte termijn kan u genieten van mooie huurinkomsten. En bij hoogwaardig afgewerkte appartementen voor de betere doelgroep horen uiteraard hogere huurprijzen. Op lange termijn kan u door de stijgende vastgoedprijzen een mooie meerwaarde op uw vastgoedinvestering realiseren.

Meer informatie? Neem contact op.

Meer informatie over Parc Seny?

Neem contact op Bekijk alle foto's

Meer info? 

Contacteer
ons